Hitsauspalvelut luotettavasti Tampereen alueella vuosien kokemuksella

Pajapirkka Oy on koulutettu ja luotettava hitsausalan ammattilainen. Hitsaamme ja asennamme kaikkea raudasta Tampereella ja sen lähikunnissa. Toteutamme hitsauspalvelut ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Olemme toimineet vuodesta 1978 palvellen tyytyväistä asiakaskuntaamme koko Pirkanmaan alueella. Meiltä onnistuvat lähes kaikki hitsausalan työt monipuolisesti.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa kaikki kerrostalojen hitsaustyöt. Palvelemme pääasiassa yrityksiä, mutta teemme tarvittaessa hitsauksia myös yksityisille kotitalouksille. Pienet työt toteutamme omalla verstaalla. Ota meihin yhteyttä hitsausasioissa ja kysy, miten voimme auttaa. Tavoitat meidät kätevimmin puhelimitse.

Hitsauspalvelut yrityksille Pirkanmaalla

Toimimme aliurakoitsijana pääasiassa suuremmille yrityksille Tampereen alueella ja lähikunnissa.

Kerrostaloihin kuuluvat hitsaukset, elementtihitsaukset, parvekehitsaukset sekä pienimuotoisten kaiteiden hitsaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme. Hitsaamme lähes kaikkea, mitä raudasta voi tehdä. Olemme luotettava ja kokenut tekijä hitsaustöissä ja meillä on vaadittavat todistukset ja sertifikaatit luokkahitsauksiin.


Olemme helposti tavoitettavissa sekä pyrimme olemaan paikalla mahdollisimman nopeasti. Lisäksi teemme kaikki työt sovitun suunnitelman ja aikataulun puitteissa.

Mikäli yrityksesi tarvitsee luotettavaa ja kokenutta hitsaajaa, ota yhteyttä Pajapirkkaan!

Soita ja pyydä tarjous

Hitsaustyöt omalla verstaalla

Toteutamme kaikki pienemmät hitsaustyöt monipuolista kalustoa käyttäen Pajapirkan omalla verstaalla Tampereella. Kalustostamme löytyy muun muassa erilaisia mic-hitsauskoneita, vannesaha, sekä yleiskone raudan rei’ittämiseen ja pilkkomiseen.

Mieluiten hitsaamme mustaa, maalaamatonta rautaa sekä ruostumatonta rautaa. Näiden lisäksi hitsaamme periaatteessa kaikkea mitä raudasta voi tehdä. Peltityöt eivät kuitenkaan kuuluu palveluvalikoimaamme.

Mikäli tarvitset ammattilaisen osaavaa apua hitsaustöissä, ota meihin yhteyttä. Tavoitat meidät kätevimmin puhelimitse, ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti!

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

040 751 8520

 pajapirkka@netti.fi 

 

Pinotie 9

   33470 YLÖJÄRVI

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.